A szerelem nem más

Tanácsainkkal választ kapsz kérdéseidre.

Hívj minket most! Teljes titoktartás.

06 90 602 333

485 Ft/perc | Info: 06 1 877 25 09

Szexhoroszkóp

Szexhoroszkóp

Csillagjegyünk befolyásolja nemcsak alapvető személyiségjegyeinket, de azt is, hogy milyenek vagyunk az ágyban, melyik csillagjegy szülöttei közül kerülhet ki a legideálisabb társ a számunkra. Szexhoroszkópunkból kiderül, milyen szerető szíved választottja, illetve mivel veheted le a lábáról az ágyban.


Kos

A Kos rendkívül erős szexuális kisugárzással rendelkezik, így nem ritka, hogy már az első találkozás az ágyban ér véget vele. Szenvedélyes, impulzív szerető, aki nem engedi ki a kezéből az irányítást a szexben sem. Általában azonban nem túl kitartó a párkapcsolatot illetően. Sokszor hamar új áldozatot keres, miután megkapott valakit. Mérleg vagy Nyilas párral jöhet ki talán a legtartósabban.

Bika

Gyakran a végsőkig hűséges partneréhez. Ez mégsem jelenti azt, hogy unalmas, habár nem is nagy újító. Fontos számára a szex, még hosszú kapcsolatban sem engedi elveszni az erotikát, túl extrém dolgokba azonban nem szívesen megy bele. Kedveli, sőt el is várja a kényeztetést, de inkább csak diszkréten, visszafogottan. A Bak és a Szűz jó partner lehet számára, de talán egy Skorpióval tudja a legideálisabb kapcsolatot kialakítani.

Ikrek

Az Ikrek afféle magányos harcos, aki ragaszkodik a függetlenségéhez, amíg csak teheti. Szereti az újdonságot, és ez akkor is jellemző rá, ha megtalálja a társát. Jó esetben ekkor már inkább például szexuális játékokkal igyekszik ébren tartani saját és partnere fantáziáját. Egy Nyilas jegyű megadhatja neki mindazt, amire vágyik.

Rák

Kevesen gondolnák róla, hogy remek szerető, pedig bizony az. Ezt azonban előszeretettel rejti hűvösséget sugárzó álarc mögé. Csak akkor nyílik meg, ha szerelemmel szeret, gyakran csak szerelemből létesít testi kapcsolatot is. Nem fedi fel lapjait, nem árulja el, mi tenné boldoggá, ezért nehéz a kedvében járni az ágyban. Egy Bak, Halak vagy Bika jegyű társ mellett megtalálhatja a boldogságot.

Oroszlán

Akinek volt már Oroszlán jegyű partnere, az egész biztosan fel tudja idézni szeretkezéseik minden percét. Felejthetetlen ugyanis, amit e szenvedélyes, szexre éhes jegy szülöttei képesek nyújtani az erotika és a szex terén. Különleges helyszínek, időpontok, pozíciók, játékok: mindenre vevő, és mindenre rá tudja venni partnerét is. Nyilas, Kos vagy Vízöntő jegyű partnert válasszon, mert e csillagjegyek szülöttei örökké csodálni fogják!

Szűz

Jól leplezi a benne szunnyadó szenvedélyt és érzékiséget, de épp csak annyira, hogy azért megsejthető legyen belőle valami. Talán pont ezzel a titokzatossággal csábít leginkább: sosem tudni igazán, hogy játszik, vagy épp komolyan gondolja, amit csinál. Válogatós, csak a legjobbat akarja, de cserébe ő is ezt adja magából. Gondoskodó típus, kezdők bátran rábízhatják magukat. Halak, Bak vagy Bika jegyű társ jól kiegészítheti.

Mérleg

Nagy játékos, már ami a kezdeményezést illeti. Húzza-vonja a mézes madzagot, aztán váratlanul „támad”. Sokan szeretnék magukénak tudni, sokakkal flörtöl is, de általában hosszú időbe telik, mire olyasvalakit talál, akibe szerelmes lesz. Ritkán tart két vasat a tűzbe, de a megcsalás nem az ő asztala, ha egyszer választott, partnerét elhalmozza, és mindig kész az óhajait kielégíteni. A Kos, az Ikrek és a Vízöntő jegyűek állnak legközelebb az egyéniségéhez.

Skorpió

Ő az, aki mellett biztosan mindig legyeskedik jó néhány hódoló. Ki is használja a lehetőségeket, és általában csak nehezen kötelezi el magát. Az összes jegy közül talán a Skorpió számára a legfontosabb a szex, amit nemcsak vágyai kielégítésére, de hatalmi eszközként is használ. Mindemellett hűséges társ: ha a partnere teljesíti kívánságait, ő sem marad adósa. Féltékenységét és uralkodni vágyását talán egy Bika társ képes legjobban elviselni.

Nyilas

Nehéz becserkészni, hiszen imád hódítani, így ő maga szereti „elejteni” a kiszemelt vadat, és nehezen viseli, ha őrá vadásznak. Kíváncsi természet, aki mindig kapható az igényes szexuális játékokra. Sokszor kihívó a viselkedése, ám inkább finoman és méltósággal kelleti magát. Általában külsőre is nagyon vonzó, ezért megteheti, hogy válogasson. Érdeklődését nem könnyű fenntartani, mert szüntelenül szomjazza az újat. Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő társ biztosíthatja a kívánt függetlenséget a számára leginkább.

Bak

Már fiatal korától az igazi, nagy szerelemre készül, ami a sírig tart. Ezt általában sikerül is megvalósítania. Ritkák nála az egyéjszakás kalandok, a hirtelen, rövid ideig tartó fellángolások. Céltudatosan, kitartóan megy az elképzelései felé. Igaz ez az ágyban is. Szereti a szexet, de csak azzal tudja elképzelni, akihez már erős érzelmi kötelékek szövik. Vonzzák a Rák, a Szűz és a Bika csillagjegyű emberek, de közülük legjobban a Rákkal tud összhangot teremteni.

Vízöntő

Próbálja megóvni függetlenségét, de nagy szüksége van a szexre. Épp ezért elképzelhető, hogy érzelmek nélkül is testi kapcsolatot létesít. Párkapcsolatban viszont hűséges és simulékony. Mindene a simogatás, a kényeztetés, cserébe viszont ő is bármit megad partnerének. Ám mivel saját magával többet törődik, mint a másikkal, nem árt néha egyértelműen a tudtára adni a kívánságainkat. Hajlamos a fellángolásokra, de alapvetően hűséges típus. Egy Ikrek vagy egy Oroszlán jegyű társ mellett teljesedhet ki a legjobban.

Halak

Kissé önző szerető, akit sokszor jobban érdekel a saját, mint a másik boldogsága. Romantikus vacsorával egybekötött, egész éjszakás szeretkezésre nem nagyon lehet rávenni, jobban szereti a gyors, biztos kielégülést. Olykor a gondjait, problémáit, feszültségeit is a szexben vezeti le, ami persze segítség lehet, de megoldás nem. Ha viszont valaki megérinti a lelkét, és elég türelme van hozzá, hajlandó a változásra. Skorpió, Bika vagy Szűz társ tudja hosszú távon fenntartani az érdeklődését.