A szerelem nem más

Tanácsainkkal választ kapsz kérdéseidre.

Hívj minket most! Teljes titoktartás.

06 90 602 333

485 Ft/perc | Info: 06 1 877 25 09

Pasifogó horoszkóp

Pasifogó horoszkóp

Hogyan csábítsuk el rajongásunk tárgyát? A csillagok tudják rá a választ! Nincs más dolgod, mint megtudni, milyen jegyben született a kiszemelt férfi, és követni pasifogó horoszkópunk útmutatásait.


Kos

A Kos férfi legendásan vehemens, harcos típus. Nem érdekli a könnyen megszerezhető préda, irtózik a körülményeskedő tesze-toszaságtól, és ki nem állhatja a nyafogást. Légy vagány, és bátran szállj szembe vele, vagy rá se hederíts, ezzel garantáltan felcsigázhatod a kíváncsiságát! Szenvedélyes, forró szerető, de nem árt tudni róla, hogy könnyű megbántani: elég egy rossz szó, és harcos titánból sértődött kisgyerek lesz. Egy biztos: sok türelemre lesz szükséged, ha egy Kost választasz társnak.

Bika

Zárkózott, nehezen megközelíthető pasi, aki már fiatalon határozott elképzeléssel rendelkezik az életéről. Hűséges típus, általában kizárólag hosszú távú kapcsolatra törekszik, így elsődleges szempont nála, hogy meg tudod-e adni neki azt a stabil érzelmi hátteret, amire vágyik. Mivel számára igen fontos a pénz és a karrier, nehezen viseli, ha partnere sikeresebb vagy jobban keres nála. Anyagi szempontból mindent szeretne megadni párjának, cserébe pedig nem vár mást, mint szerető odaadást.

Ikrek

Az Ikrek férfi kedves és lelkes udvarló, könnyen szerelembe esik, és bizonyos feltételek mellett sokáig hűséges is marad. A hangsúly persze a „feltételeken” van, melyek közt az első és legfontosabb: a szabadsága. Legyünk vele lazák, bevállalósak, díjazzuk a spontán ötleteit, sőt, magunk is bedobhatunk hasonlókat. Kedveli az intellektuális, szellemes partnert, a sokat látott „kalandorokat”. Ha el akarjuk csavarni a fejét, sokoldalúnak és dögösnek kell lennünk.

Rák

A Rák a támaszt keresi a társában. Erősnek, és határozottnak kell lenned, ha le akarod venni a lábáról. Igen ám, de emberünk mégiscsak férfi, méghozzá az érzékeny, könnyen sebezhető fajtából, ezért kényesen ügyelnünk kell arra, hogy erősnek és magabiztosnak érezhesse magát. Általában házias, manuális dolgokban gyakorlatias, az élet más terén kevésbé. Legyünk tehát praktikusak, ugyanakkor esendőek (azaz egy csipetnyi színészi tehetséggel megáldottak).

Oroszlán

Egy Oroszlánt úgy a legkönnyebb meghódítani, ha hízelegünk neki. Nem egyszerűen elvárja, hanem megköveteli a figyelmet. Nincs más dolgunk, mint csüngeni a szavain, lesni a kívánságait, és folyamatosan dicsérni. Cserébe néha lehetünk durcásak, és kérhetünk engesztelésül ezt-azt. Ha sikerül meghódítanunk, a tenyerén hordoz majd, de legyünk óvatosak: elég egyetlen sértő megjegyzés és kiestünk a pikszisből!

Szűz

A Szűz férfi szemlélődő, filozofikus alkat. Rendkívül nagyra értékeli az esztétikumot és a vonzó külsőt. Az első dolgunk tehát, hogy jól nézzünk ki, és ha már biztosan tudjuk, hogy felhívtuk a figyelmét magunkra, egy gyors lépéssel lerohanhatjuk. Igen, nála fontos, hogy kezdeményezzünk – tetszeni fog neki. Innentől már nyert ügyünk van, mert egy Szűz olyan odaadóan tud szeretni, hogy a csillagokat is lehozza érted az égből!

Mérleg

Egy Mérleg férfi igazi sármőr, nagy életművész, erős hedonista hajlammal és komoly becsvággyal megáldva. Mivel roppant hiú, nagyon büszke a hódításaira. Azzal tudjuk tehát leginkább felpiszkálni, ha nem adjuk könnyen magunkat. Ezzel persze bánjunk csínján, mert könnyen megsértődik: egy kicsit csodáljuk, majd vegyük félvállról, húzzuk-eresszük, így teljesen megbolondíthatjuk. A hűség terén nem jeleskedik, ezért folyamatos munkánkba kerül majd magunk mellett tartanunk, de megéri, sokan fognak irigyelni, ha mellette látnak.

Skorpió

A Skorpió férfi tetőtől-talpig pasiból van. De bármennyire is az ösztönei vezérlik, minden rafinériánkra szükségünk lesz, ha meg akarjuk hódítani. Az aranyszabály: ne adjuk magunkat könnyen! Játsszunk, legyünk titokzatosak! Ám, ha végre megtörténik a csoda, és belénk esik az imádott Skorpió, akkor is legyünk résen: soha nem tudhatjuk, ki kinek a hálójában vergődik…

Nyilas

Egy Nyilas számára két fő erény van: ha kiváló beszélgetőpartnerre talál benned, illetve ha odaadással hallgatod a monológjait. Az utóbbi egyébként nem is kellemetlen, hiszen szellemes és szórakoztató társaság. Ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel. Nem szereti az otthonülő típusokat, elvárja, hogy jól nézzünk ki, mivel szeret a társaságban büszkélkedni választottjával. A lényeg: ha egyszer belénk habarodik, imádni fog, és mindent megtesz a boldogságodért!

Bak

A Bak férfi szinte meghódíthatatlan, ami néhányakból kiváltja azt a durcás eltökéltséget, ami győzelemre viszi az ügyet. A Baknál ugyanis kitartó, rendíthetetlen ostromra, és ártatlan tekintetre van szükség, ha le akarjuk venni a lábáról. A „romlottságtól” menekül, nagyra becsüli viszont az intellektust és a szilárd erkölcsöket. Ha felhív magához (ami már nagyon nagy szó!), feltétlenül vegyük le a cipőnket, és mossunk kezet evés előtt. És a legfőbb: legyen türelmünk kivárni, amíg ő kezdeményez!

Vízöntő

Ha Vízöntő az emberünk, nehéz dolgunk lesz. Mivel általában öntörvényű (vagy akár önelégült) típus, előbb ki kell puhatolnunk a szabályait. Ha ugyanis ezekbe „nem férünk bele”, vesztett ügyünk van. Mindenképpen különlegesnek, átlagon felülinek kell lennünk (vagy mutatkoznunk), különben észre sem vesz. Ha észrevett, vizsgáztatni fog. Ha levizsgáztunk (figyelem! soha ne teljesítsünk hibátlanul, mert ezzel a tekintélyét veszélyeztetjük!), leereszkedik hozzánk, és atyáskodóan elbabusgat. Ha rendre vesszük az akadályokat, nagyon jó sorunk lesz.

Halak

A Halak férfi végletekig romantikus és nagyon bátortalan. Gyakran macsó álarc mögé rejtőzik, de ennek ne dőljünk be. Ne várjuk, hogy kezdeményezzen, ha belegebed a szerelembe, akkor sem fogja megtenni az első lépést. Meghódítani talán nem olyan nehéz, bár a túlzott erőszakosság is elriaszthatja. Óvatosan, finoman bánjunk vele! Ha már a tenyerünkből eszik, akkor is vigyáznunk kell rá: folyamatos bátorításra, visszaigazolásra lesz szüksége. Nekünk pedig annál több türelemre, kitartásunknak viszont jó eséllyel a mesebeli holtodiglan-holtomiglan lesz a jutalma!