A szerelem nem más

Tanácsainkkal választ kapsz kérdéseidre.

Hívj minket most! Teljes titoktartás.

06 90 602 333

485 Ft/perc | Info: 06 1 877 25 09

Csókhoroszkóp

Csókhoroszkóp

A csillagok sok mindent elárulnak, még azt is, hogyan csókolnak az egyes csillagjegyek szülöttei. Ha kíváncsi vagy rá, milyen csókokra számíthatsz szíved választottjától, olvasd el csókhoroszkópunkat!


Kos

A legszenvedélyesebb csókolózók közé sorolhatjuk a Kost, de ebbe a szenvedélyes csókba a legtöbbször nem sok romantika szorul. Nem vonzódik a hosszú csókokhoz, inkább keményen csókol, így gyakran még nyoma is marad, sőt olykor még az is előfordul, hogy fájdalmat okoz vele. Egyébként nem túlzottan értékeli a csókokat, ritkán, és csak akkor csókolózik, ha jó hangulatban van.

Bika

A Bika csókja erőteljes, de puha. Imád hosszasan és szenvedélyesen csókolózni. Sokan azt mondják, hogy a Bikák csodálatosan puha és meleg ajkakkal vannak megáldva. Annak ellenére, hogy a Bika csókja kemény, rendkívül gyengéd, és soha nem okoz fájdalmat. A Bika jegy képviselői nem csókolóznak akárkivel, csak ha elért a kapcsolatuk egy magasabb szintet. Párkapcsolatban általában mindig adnak egy csókot, ha elmennek otthonról, hazaérkeznek, vagy jó éjszakát kívánnak – még akkor is ha előtte veszekedtek párjukkal.

Ikrek

Az Ikrek szeretnek csókolni, megpuszilni egy arcot, egy röpke csókot hinteni az ajkakra, néha akár még munka közben is. Az Ikrek csókja nem szenvedélyes, bár rendelkezik az erotikus csók virtuóz technikájával, ami gyakran lenyűgözi partnereiket. Imádja a változatosságot, így előfordul, hogy az állandó partnerekkel egy idő után egyre ritkábban csókolózik.

Rák

Csókjaik nagyon kedvesek, szeretetteljesek, őszinték. Imádnak csókolni szinte bármikor, de különösen este, lefekvés előtt, vagy reggel, ébredéskor. De ellentétben a Bikával, soha nem csókolnak, ha meg vannak sértődve. A Rák nem fogadja el a csókot érzések nélkül. Gyakrabban csókolják meg gyermekeiket vagy szüleiket, mint partnerüket. Ritkán csókolóznak nyilvánosság előtt.

Oroszlán

Számára a csók maga az érzéki élvezet, ez a csillagjegy teljes joggal tekinthető az erotikus, forró és szenvedélyes csókok mesterének. Az Oroszlánok nem félnek a nyilvánosságtól, sőt nagy örömet lelnek a nyíltszíni csókban, szinte bárhol képesek csókolózni, ha a hangulatuk úgy kívánja. Az összes zodiákus közül ők kezdeményezik a leghamarabb a csókolózást.

Szűz

Szerény, visszahúzódó viselkedése meglátszik a csókolózás terén is. Nem szívesen teszi ki magát nyilvánosság előtt semmi intim dolognak, sőt még az is előfordul, hogy dühös lesz, ha valaki meglátja csókolózás közben. Sokak szerint az összes jegy közül a Szűz csókolózási képességei a leggyengébbek. Sok Szűz gondolja úgy, hogy a csók fertőzéshez vezet, az undor miatt soha nem fognak csókolózni azzal a személlyel, aki valamilyen okból kellemetlen a számukra.

Mérleg

Virtuóza a csókolózásnak. Talán csak az Ikrek előzi meg mennyiségben, de vele ellentétben a Mérleg sokkal jobban élvezi, és művészi szintre emeli a csókot. Imád csókolni, és csókot kapni egyaránt. Csókja erotikus, szenvedélyes, de nem annyira forró, inkább szelíd és ragaszkodó. Véletlenül sem szabad fájdalmat okozni nekik csókolózás közben, ellenkező esetben nagyon sokáig visszahúzódóvá, óvatossá válnak.

Skorpió

Sokkal izgalmasabb számukra a titkos csókolózás, de nem zavarja őket a nyilvánosság sem. Általában szenvedélyesen csókolóznak, de csak azokkal, akikhez igazán közel kerülnek. Ha valakit egy Skorpió megcsókol, biztos jele annak, hogy nagyon kedveli, hiszen csak nehezen szánja el magát rá, hogy feltárja mások előtt érzelmeit.

Nyilas

A Nyilas csókja leginkább csodálatot, hálát, megbecsülést fejez ki, elsősorban hatalmas lelkük miatt. Számukra a lényeg nem az érzéki élvezet, hanem a kötődés kifejezése. A Nyilasok csókjára inkább különleges alkalomból lehet számítani, vagy akkor, amikor jó hangulatban vannak. Csókjuk szenvedélyes, nagyon lelkesen csókolnak, de technikájuk általában nem túl magas szintű.

Bak

A legkevésbé „csókolózós” zodiákus, nem szereti ily módon kifejezni az érzéseit. A csókjuk vagy lassú, vagy hideg és zárkózott. Az erotika, az érzékenység és a melegség abszolút hiányzik a csókjukból. Nem is törekednek a csók-technika elsajátítására. A Bak nem csak kerüli a nyilvánosságot, de még egy meghitt környezetben is képes tartani a távolságot. Párkapcsolatban ad „jó éjt puszit”, de ez is inkább a rituálé része.

Vízöntő

A Vízöntő csókjának nincsen különleges, egyedi jellemzője. Igen változatosan csókol. Nem egy gátlásos jegy, gyakran nem tesz különbséget a jóbarátok és a távolabbi ismerősök között. A Vízöntő soha nem adja át magát teljes mértékben az érzelmeinek. De csókolózni vele élmény, mert ebben a csókban akármi megtörténhet. Mértékkel erotikus és elég érzékeny. Ennek ellenére nem egy gyakran csókolózó jegy. Csókolózás szempontjából vonzó lehet számára a különleges környezet és a kísérletezés izgalma.

Halak

Akárcsak a Rákok, ők is inkább kapni szeretik a csókot, mint adni. A Halak célja, hogy teljesen átadják magukat az érzelmeknek és a szenvedélynek, teljesen feloldódjanak a csókban. A szex terén viszont nem értékelik túl nagyra a csókolózást, és általában nem rendelkeznek túl jó csókolózási technikával sem. Nagyra értékelik az érzéseket, náluk mindig a megbecsülés kifejezése a csók.